fredag 16. mai 2008

Dongeri vesker

Nr. 1.
Denne veska er ca 30x35 cm.
Har for og en innerlomme.
Har en lomme foran,
en liten og en litt størrre lomme bak.
Pris: 275,- Inkl porto

Nr.2 Solgt
Denne veska er ca 40x35 cm.
Har for og en innerlomme,
En stor lomme foran,
en stor og en veldig liten bak.
Pris:325,- inkl porto


4 kommentarer:

Dorthe sa...

Hei
Jeg liker veldig godt denne veska, men jeg gir beskjed til uka. Har ikke bil så skulle du være på dokka en dag så kunne vi treffes.
En fantisk tur man får på bloggen din. Det er så mye fint.
hilsen dorthe

Dorthe sa...

hei igjen.
Ja det var nr 2. Forresten lager du pc vesker...? Bare lure. Jeg jobber på pc tjenester på dokka. Jeg er i arbeidstrening og pc og håndarbeid er nok en stor del av livet mitt pga. sykdom. De vesker man får kjøpt er så triste og kjedelige. Har forresten tatt med meg im sorry på forsiden din:)

hilssen dorthe

Dorthe sa...

hei igjen.

Ja da har vi jo nok gått forbi hver andre he he... ja jeg prøver å komme meg på jobb hverdag noen timer. Vil gjerne kjøpe veska, men jeg har ikke penger før torsdag.. går på rehabiliteringspenger og er enke med en "dyr i drift" 16 åring he he.. Jeg er på jobben fra 9 hver dag. I andre etage over posten. Det er skiltet.
hilsen dorthe

eie sa...

Likte fasongen på denne veska.
Der kan man få litt noter oppi pluss litt andre greier ser det ut som .Jeg har utlagt tarm så jeg må alltid ha litt med meg .Det er ikke så lett og finn vesker som egner seg så bra.Dette er ikke noe som haster før fram mot vår og sommer,om du tar opp bestilling.
Går det og sette på er glidelås tror du?Vi kan jo snakkes senere om det blir noe av.Du hadde masse fint ,Fant bloggen din hos Lille meg.Kansje vi høres, se gjerne innom meg,Hilsen Eie.